Eurosafe Solutions draagt sport een warm hart toe

Sinds jaar en dag sponsort Eurosafe Solutions verschillende sporten. Tennis, motorcross en voetbal zijn een paar voorbeelden van sporten waar wij een bijdrage leveren om financieel ondersteuning te bieden.

Waarom? Wij willen jong talent aanmoedigen en dragen nu eenmaal sport een warm hart toe.

Op het hoogste niveau in de Motocross

Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing is een professioneel motorcross team. Uitkomend op het hoogste niveau zoals de MXGP & de Dutch Masters of Motocross.

Het team, gevestigd in het Drentse Rogat, is voortgekomen uit de gedrevenheid en bevlogenheid van Gebben Racing & Van Venrooy Dakbedekking. Het team geeft talentvolle rijders een kans om te groeien en om goede resultaten te behalen op het hoogste niveau. Zo wordt het team gesteund door Kawasaki Benelux, beschikt het over een eigen, moderne werkplaats en worden de trainingen en wedstrijden gefaciliteerd. De motoren worden daarbij naar wens van de rijder ontwikkeld en geprepareerd door een vaste monteur. Het team staat onder leiding van teammanager Klaas Hattem.

Daklozen, vluchtelingen en bedrijven strijden om Hart voor Zwolle Cup

Op 21 december 2017 was het Theater van de Sport in Zwolle het toneel van een prachtig voetbaltoernooi. 17 teams, waaronder een Eurosafe Solutions team, streden om de Hart voor Zwolle cup.

Dit was het eerste jaar dat er ook teams meededen vanuit maatschappelijke organisaties. Zo was er een team van Vitree met vluchtelingenjongeren, een team vanuit Limor met hulpverleners en cliënten en deed er een team van het Leger des Heils mee. Op deze manier stond ook dit toernooi in het teken van verbinding tussen verschillende werelden met elkaar.

Jong talent bij VV Berkum

Voetbalvereniging Berkum is een vereniging waar spelplezier en een goede voetbalopleiding hoog in het vaandel staan. Dit wordt mogelijk gemaakt met vakbekwame trainers en met een goede organisatie van de trainingen en de wedstrijden.

VV Berkum hecht sterk aan betrokkenheid bij de vereniging van spelers, ouders, supporters, sponsoren en relaties. Zij zet daarbij in op de inzet van veel vrijwilligers.

Op het doel mikken bij SV Zwolle

SV Zwolle is een betrokken open vereniging en een actieve familieclub: ambitieus en initiatiefrijk. Sinds 1926 is zij de stadsclub van Zwolle, met haar wortels in de wijken Assendorp en Pierik. Voor haar voortbestaan vormt sponsoring een belangrijke inkomstenbron. Zo sponsort Eurosafe Solutions de jeugd van SV Zwolle met een doeldoek. Tijdens de rust bij wedstrijden van het eerste elftal en bij andere activiteiten, kan de jeugd zich vanaf nu uitleven op het zeven gaten tellende doek.

De Heren ondersteunen bij TC'91 Stadshagen Zwolle

TC ’91 Stadshagen is een jonge, bloeiende en dynamische tennisvereniging voor zowel de recreatieve als de prestatieve tennissers, waar nieuwe leden zich snel thuis voelen. Wij sponsoren met veel enthousiasme het Heren team. Jelle, een bevlogen tennisspeler, is ook werkzaam bij Eurosafe Solutions.

Sportieve uitdaging: De Kilimanjaro beklimmen

Naast onze liefde voor sport, houden we ook wel van een sportieve uitdaging waarbij een heel avontuur komt kijken. Zo beklom Mark van Buiten, eigenaar van Eurosafe Solutions, vorig jaar de Kilimanjaro. Lees hier meer.

Trots

Wij zijn trots dat we deze mooie verenigingen en initiatieven ondersteunen. Hiermee dragen wij bij aan de sport en goede doelen in Zwolle en omgeving.