Veilig werken op hoogte, zonder compromis

Eurosafe Solutions blijft deze filosofie trouw en gebruikt alleen materialen die zijn ontwikkeld en geproduceerd door bedrijven die er net zo over denken. Van eigen maatwerkoplossingen tot onze zorgvuldig geselecteerde partners. Stuk voor stuk fabrikanten die hoogwaardige valbeveiliging- en toegangssystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen leveren.

Wij streven ernaar om met de meest geavanceerde en duurzame producten in onze industrie te werken. Eurosafe Solutions heeft dan ook een sterke relatie opgebouwd met fabrikanten van de beste producten in de markt. Door uitsluitend leveranciers te selecteren die hetzelfde voor ogen hebben, kunnen wij ervan op aan dat de systemen die we voor onze opdrachtgevers installeren, altijd aan de geldende wet- en regelgeving en de hoogste normen voldoen.

Toonaangevende merken

Wij zijn geautoriseerd installateur en inspecteur van merken als MSA-Latchways en Honeywell/ Söll. Eurosafe Solutions biedt gecertificeerde oplossingen met een levensduur toegespitst op de situatie. Zo hebben MSA-Latchways Constant Force ankerpunten een bewezen levensduur van 20 jaar. Onze ladders en trappen tenminste 15 jaar.

Oplossingen

Met een bewezen trackrecord en een breed én diep portfolio bieden we voor elk probleem de juiste oplossing. In onze cases leest u hoe we uiteenlopende veiligheidsvraagstukken, van eenvoudig tot complex, hebben opgelost met de inzet van verschillende producten en diensten. Hieronder vindt u oplossingen voor elk object en alle voorkomende situaties.