Hekwerk vrij opgelegd

Hekwerk is een collectieve beschermingsoplossing en voorkomt blootstelling aan valgevaar. Hier lichten wij drie vrij opgelegde hekwerken uit . Deze hekwerken bieden een tijdelijke oplossing als valbeveiliging.

Dakreling®

Alprokon Dakreling® is de ideale tijdelijke oplossing voor dakrandbeveiliging bij werkzaamheden op daken met een hellingshoek tot 15°. Het systeem is eenvoudig, zonder gereedschap en zonder hulp van een tweede persoon te monteren.

Dit vrij opgelegde hekwerk is uit aluminium profielen vervaardigd en daarmee licht van gewicht. Bij werkzaamheden aan de dakrand kan plaatselijk de Dakreling-staander worden ingeklapt, zodat ook hier onbelemmerd én veilig kan worden gewerkt.

De roestvrij stalen M8 moer-bout verbindingen maken het mogelijk om een defecte relingklem snel te vervangen. Daarbij behoeft het systeem vrijwel geen onderhoud omdat het is samengesteld uit corrosiebestendige materialen.

Hekwerk vrij opgelegd Alprokon Dakreling

FlatBase Guardrail

Flat Base Guardrail is een duurzame en vrij opgelegde dakrandbeveiliging die voldoet aan alle wet- en regelgeving. De platte voeten van het hekwerk zorgen ervoor dat het dak niet beschadigt en dat de voeten eenvoudig weggewerkt kunnen worden.

Dit gebruiksvriendelijke hekwerk is geschikt voor platte daken. Ook kan het geplaatst worden rond brand- en vluchtwegen, gevaarlijke installaties, machines, daklichten en andere plaatsen waar veilige toegang is vereist.

Flat Base Guardrail is getest onder extreme omstandigheden en is geschikt voor alle weersomstandigheden. Het systeem is zeer sterk, duurzaam en slijtvast. Het heeft een corrosiebestendige afwerking op alle onderdelen.

Vrij opgelegd hekwerk Flatbase guardrail

VersiRail

Het MSA-Latchways VersiRail hekwerksysteem biedt een esthetisch verantwoorde collectieve beschermingsoplossing voor platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 10 graden.

VersiRail is verkrijgbaar als vrij opgelegd hekwerk, waarbij het doorboren van het dak niet nodig is. Ook is het te verkrijgen als vast verankerd hekwerk dat permanent aan de dakrand bevestigd kan worden.

Zowel de los opgelegde als de permanente oplossingen zijn verkrijgbaar in drie stijlen: recht, gebogen of schuin. En onbehandeld, gepolijst of met poedercoating in een RAL kleur. Het vrij opgelegde hekwerk VersiRail kan ook geleverd worden in een opklapbare variant. Wanneer het systeem niet in gebruik is, kan het neergeklapt worden. Het ligt dan plat op het dak en is daarmee uit het zicht. Een veilige én esthetische oplossing.

Latchways VersiRail

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Duurzaam
  • Ideaal voor een tijdelijke oplossing

Vragen? Neem gerust contact op

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +32 3 326 84 00 E-mail: info@eurosafesolutions.be