Looppaden

Een looppad geeft de veilige looproute op het dak aan. Daarbij beschermt een looppad de dakbedekking, waarmee de levensduur van het dak wordt verlengd en de onderhoudskosten worden verlaagd. 

Het te kiezen looppad hangt af van het type dakbedekking, de toplaag en de hellingshoek van het dak.

Verschillende type looppaden

Eurosafe Solutions biedt verschillende looppaden van staal, aluminium en kunststof. Deze producten zijn te bevestigen op uiteenlopende manieren. Daarmee zijn de looppaden toe te passen op allerlei oppervlaktes, ondergronden en onder verschillende hellingshoeken.

Wij hebben brede ontwerpmogelijkheden. Door onze technische kennis zijn wij in staat looppaden te installeren op daken, gevels en externe installatieruimtes. Maar ook bij industriële toepassingen en aan de onderkant van constructies, zoals stadions en arena’s.

 • Aluminium looppaden systeem
  Het aluminium dak looppadensysteem en leuningwerk is bedoeld als een lichtgewicht looppadensysteem voor conventionele reinigings- en onderhoudswerkzaamheden. Het systeem is ontworpen conform BS 6399: Part 1: 1996.
 • Roofwalker®
  De Roofwalker® van Welltrading is een volledig geteste duurzame daktegel van kunststof, geschikt als looppad en markering van de veilige zone. De Roofwalker® kan rechtstreeks op de dakbedekking worden gelegd. De bovenzijde is voorzien van een tranenpatroon om de stroefheid te vergroten.
 • Stalen looppad
  Eurosafe Solutions kan speciaal op maat gemaakte ontwerpen leveren voor openraster-looppaden in zowel staal als glasverstevigd plastic. We ontwerpen, leveren en installeren deze systemen die exclusief voor uw toepassing geschikt zijn.
 • Walksafe
  Eurosafe Solutions is een erkende installateur van het WalkSafe looppadensysteem. Gemaakt van PVC-U onderdelen, is dit looppaden systeem licht van gewicht, eenvoudig schoon te maken en rotvrij. Het systeem heeft een antislip oppervlak en is bevestigd aan het dak. De panelen hoeven alleen aan de bovenkant van het daksysteem bevestigd te worden.
Roofwalker Eurosafe Solutions

Vragen? Neem gerust contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +32 3 326 84 00 E-mail: info@eurosafesolutions.be