Geen enkel bedrijf, gebouw of object is hetzelfde. Omdat het creëren van een veilige werkomgeving topprioriteit is, moet bij elke situatie gekeken worden welke risico’s uitvoerenden lopen.

Dit verschilt per sector, branche en bedrijf en vraagt dus om maatwerk. De oplossingen die Eurosafe Solutions biedt, zijn altijd in te zetten als maatwerk.

In de meeste gevallen begint het bepalen van de juiste oplossing met een goede Risico Inventarisatie & Evaluatie. Dit vormt de basis voor een Plan van Aanpak en vervolgens de in te zetten systemen en oplossingen. Al dan niet in een situatie specifiek Programma van Eisen.

Lees meer Risico Inventarisatie & Evaluatie

Maatwerk bordes

Valbeveiliging is maatwerk

Heeft u gevels of ramen die schoongemaakt moeten worden maar kunt u met reguliere middelen geen veilige toegang en werksituatie creëren? Afwijkende situaties zijn met maatwerk goed op te lossen. Mochten permanente klim- en valbeveiligingsvoorzieningen niet mogelijk zijn, dan bieden wij passende tijdelijke oplossingen aan.

Ook kunt u situaties aantreffen waarbij de constructie van een object niet geschikt is voor het installeren van klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Technisch of esthetisch. Door slim om te gaan met de mogelijkheden die de constructie zelf biedt, is ook hier een oplossing voor te bedenken. Zo hebben wij in het Philips Stadion in Eindhoven de staalconstructie gebruikt om tijdelijke ankerpunten te creëren voor reinigingswerkzaamheden middels Rope Access klimtechnieken.

Rope Access Eurosafe Solutions PSV Eindhoven

Valbeveiliging is maatwerk ook bij trainingen

De keuze voor de juiste klim- en valbeveiligingsvoorzieningen die aansluiten op uw situatie is erg belangrijk. Daarbij is en blijft het van groot belang dat de werkgever én werknemer zich bewust zijn van mogelijke risico’s bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte of in besloten ruimtes.

Wist u dat als iemand die bewusteloos in een harnas hangt, na 15 minuten al in een levensbedreigende situatie verkeerd? Wij bieden, naast de juiste oplossingen, Redding & Evacuatie trainingen aan.  Al onze trainingen spitsen wij graag toe op uw specifieke situatie voor een optimaal leereffect.

Lees meer Training & Opleiding

Vragen? Neem gerust contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +32 3 326 84 00 E-mail: info@eurosafesolutions.be