Rope Access klimtechniek

Rope Access klimtechniek is één van de meest veilige oplossingen voor werken op hoogte. Het systeem is effectief, kostenbesparend en duurzaam. Het wordt ook wel abseiltechniek genoemd.

Dat is ook precies wat er met deze techniek wordt gedaan. Met Rope Access worden constructies bereikt die normaal gesproken niet of moeilijk toegankelijk zijn. Deze touwtechnieken worden onder andere ingezet voor het reinigen van ramen en gevels, het conserveren van staalconstructies en het begeleiden van hijswerkzaamheden.

Rope Access klimtechniek FC Utrecht Galgenwaard Utrecht

Rope Access voor gevelonderhoud

Het ontwerp van hedendaagse glazengevels en moeilijk toegankelijke gebouw daken, heeft geleid tot een toenemend gebruik van deze technieken. Het is een veilige en voordelige manier van toegang tot gevels van gebouwen.

Een voorbeeld van een project waarbij deze klimtechnieken zijn ingezet is bij Griffioen Toren in Eindhoven.

Rope Access klimtechniek - Griffioen Tower Eindhoven

Rope Access diensten

Zijn delen van uw gebouw moeilijk te bereiken met traditionele hulpmiddelen zoals steigers of hoogwerkers? En wilt u uw project effectief, duurzaam en veilig uitvoeren? Geen locatie is te moeilijk voor ons team. U kunt Eurosafe Solutions inzetten voor al dit soort projecten.

Vragen? Neem gerust contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +32 3 326 84 00 E-mail: info@eurosafesolutions.be