Trappen

Eurosafe Solutions biedt verschillende trappen voor een veilige toegang tot daken en installaties op hoogte. Van eenvoudige opstapjes tot op maat gemaakte aluminium en stalen trappen.

Omdat wij trappen en opstapjes zelf ontwerpen en installeren, kunnen wij deze toespitsen op uw specifieke wensen en gebruiksomgeving. Voor alle denkbare situaties. Deze hoogwaardige trappen en opstapjes worden ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd conform de NEN-EN-ISO 14122-4-norm en de vigerende wet- en regelgeving. Door met duurzame materialen te werken, is een lange technische levensduur gewaarborgd.

Verschillende typen trappen

 • Opstapjes op maat
  Bij dakvlakken en andere constructies met een hellingshoek groter dan 15 graden, raden wij aan om gebruik te maken van opstapjes. Zo creëert u een veilige en gemakkelijke toegang. Bij hoogteverschillen van 50 cm en meer is een opstapje vanuit de Arbowet verplicht. Dit om fysieke belasting bij betreden van hoger gelegen werkplekken te beperken. Eurosafe Solutions biedt voor elke situatie een passend opstapje.
 • Trappen op maat
  Eurosafe Solutions levert op maat gemaakte trappen. Wij ontwerpen, leveren en installeren op maat gemaakte multi-level toegangstrappen. Deze kunnen vrijstaand of vast geleverd worden.
 • Walksafe
  Eurosafe Solutions is een erkend installateur van het WalkSafe looppadensysteem. Gemaakt van PVC-U onderdelen, is dit looppadensysteem licht van gewicht, eenvoudig schoon te maken en rotvrij. Het systeem, dat naast horizontaal ook op hellende daken en constructies toegepast kan worden, heeft een antislip oppervlak en is bevestigd aan het dak. De onderdelen hoeven alleen aan de bovenzijde van het daksysteem bevestigd te worden.

Voordelen

 • Toegespitst op uw wensen
 • Lange levensduur
 • Duurzaam materiaal
Walksafe trapsysteem op staande felsverbinding

Vragen? Neem gerust contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +32 3 326 84 00 E-mail: info@eurosafesolutions.be