Verrijdbare ladders en loopbruggen

Om hoger gelegen, moeilijk bereikbare werkplekken veilig te kunnen bereiken, biedt Eurosafe Solutions verrijdbare ladders en loopbruggen.

Zo overbruggen we op een veilige en efficiënte manier hoogteverschillen en zorgen we dat ook hoeken goed bereikbaar zijn. In bijvoorbeeld atriums en koepels of aan gevels en op daken.

Behoud van het aanzicht
De plaatsen waar onze verrijdbare ladders en loopbruggen worden toegepast, zijn vaak de blikvanger van een gebouw. Om het aanzicht in stand te houden, ontwerpen onze engineers oplossingen die de esthetische waarde van het gebouw zoveel mogelijk waarborgen. Zo coaten we ladders en loopbruggen in verschillende kleuren zodat ze wegvallen tegen de achtergrond. Daarbij heeft ons ontwerpteam veel contact met de architect en de eigenaar van het gebouw. Op deze wijze komen we samen tot de ideale oplossing.

Flexibel
Onze op maat gemaakte oplossingen zijn voor alle denkbare situaties inzetbaar. De bediening en het aantal gebruikers dat er tegelijkertijd op moeten kunnen werken, stemmen we af op uw wensen. De verschillende oplossingen kunnen we zo ontwerpen dat deze ook gebruikt kunnen worden voor de inzet van rope access klimtechnieken en loopwagens.

Verrijdbare ladders

Om moderne glasgevels goed te kunnen onderhouden, ondanks de vaak complexe vormen, heeft Eurosafe Solutions een flexibel systeem ontwikkeld. Door de aanpasbare geometrie kunnen verrijdbare ladders om hoeken heen en kunnen ze korte en lange overspanningen maken over taps toelopende glasoppervlakken. Zo volgen de ladders optimaal de contouren van het gebouw.

Verrijdbare ladders

Verrijdbare loopbruggen

Onze loopbruggen worden gebruikt om altijd veilig bij lichtkoepels en in atriums te kunnen komen.

Gezien de grootte van loopbruggen is een zo laag mogelijk gewicht en een soepele loop van groot belang. Het gebruik van aluminium beperkt het gewicht en garandeert een lichtlopend systeem. Om veilig met loopbruggen te kunnen werken, wordt elke loopbrug geleverd met leuningen, loopplaten en een remsysteem. De bediening is naar wens handmatig of elektrisch.

Verrijdbare loopbrug

Vragen? Neem gerust contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +32 3 326 84 00 E-mail: info@eurosafesolutions.be