Intersafe is een toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op de werkplek

Intersafe combineert een uitgebreid producten- en dienstenpakket met een klantgerichte service en kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Met thuisbases in Nederland, België en Frankrijk kan Intersafe in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business en distributiestrategie van (internationale) opdrachtgevers.

Daar waar Eurosafe Solutions gespecialiseerd is in tijdelijke en permanente veiligheidsoplossingen en de bijbehorende persoonlijke beschermingsmiddelen, richt Intersafe zich op persoonlijke beschermingsmiddelen in de breedste zin des woords. Van veiligheidsschoenen tot helmen, van bedrijfskleding tot oog-, oor- en adembescherming.

Intersafe draagt samen met Eurosafe Solutions bij aan innovatieve oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers op een hoger niveau brengen. Daarmee is Intersafe een betrouwbare gesprekspartner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor.

Wilt u meer weten over Intersafe? Bezoek dan de website: Intersafe.eu