Rope Access werkzaamheden in het Philips Stadion in Eindhoven

Eurosafe Solutions voert, in opdracht van BAM Bouw en Techniek, de schoonmaakwerkzaamheden op hoogte uit in het Philips stadion. Dit door middel van de Rope Access klimtechnieken.

Voor het Philips Stadion in Eindhoven, voert BAM Bouw en Techniek het meerjarig onderhoud uit. PSV hecht veel waarde aan de uitstraling van het gebouw, waardoor BAM Bouw en Techniek naar oplossingen zoekt waarbij kwaliteit én veiligheid voorop staan. Zo’n bijzonder gebouw vraagt natuurlijk om bijzondere werkzaamheden.

Probleem

Naast de uitstraling, hecht PSV veel waarde aan goed en veilig onderhoud van het stadion. Zo wordt de levensduur geoptimaliseerd en blijft het een veilige plek voor eenieder die het stadion betreedt. Omdat er schoonmaakwerkzaamheden moesten worden gedaan op de gevels van het stadion, moest er gezocht worden naar een oplossing om op de moeilijke toegankelijke plekken te komen.

Oplossing

Omdat Eurosafe Solutions gespecialiseerd is in valbeveiliging, zijn wij ingeschakeld om onze Rope Access diensten in te zetten. Wij kunnen bij de moeilijk toegankelijke werkplekken, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Onze medewerkers hebben de schoonmaakwerkzaamheden veilig kunnen uitvoeren door middel van de Rope Access klimtechnieken.

Resultaten

  • Veilig en verantwoord werken middels de Rope Acces klimtechnieken, waarbij de gevels schoon zijn gemaakt;
  • De uitstraling van het Philips stadion blijft intact;
  • Dit onderhoud helpt bij aan de duurzaamheid van het gebouw.

Video

Eurosafe Solutions voert, in opdracht van BAM Bouw en Techniek, de schoonmaakwerkzaamheden op hoogte uit op het Philips Stadion.

Vragen? Neem gerust contact op met Jan