Installatie

Het correct aanbrengen van valbeveiliging vereist technische kennis en ervaring. Eurosafe Solutions is geautoriseerd installateur van toonaangevende merken zoals MSA Latchways en Honeywell.

Voordat wij starten met installeren, ontvangt u een projectbegroting, een ontwerptekening en waar van toepassing een risicobeoordeling. Vervolgens voeren we de opdracht uit conform de met u afgestemde planning. Daarbij leven wij uw richtlijnen nauwgezet na om overlast en de impact op de omgeving tot een minimum te beperken.

Wereldwijd hebben wij meer dan 10.000 objecten beveiligd en gekeurd. Bovendien beschikken wij over IRATA gecertificeerde Rope Access specialisten. Deze vakmensen zijn in te zetten voor onderhoud, reiniging, inspectie, reparatie en montage op moeilijke bereikbare plaatsen.

Eurosafe Solutions past enkel en alleen gecertificeerde oplossingen toe, vervaardigd uit duurzame materialen. Zo hebben Latchways Constant Force ankerpunten een bewezen levensduur tot 20 jaar. Onze ladders en trappen tenminste 15 jaar. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van duurzame producten.

Implementatie veiligheidsbeleid Eurosafe Solutions

Implementatie

Wij ondersteunen u graag bij de implementatie van uw veiligheidsbeleid. Veilig werken op hoogte staat of valt immers met het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers en andere betrokkenen.

Met functionele protocollen en praktische hulpmiddelen draagt Eurosafe Solutions bij aan naleving van uw veiligheidsbeleid en adequate handhaving. Toegesneden op uw veiligheidsinfrastructuur, interne organisatie en onderaannemers.

Door duidelijke richtlijnen te stellen, weet eenieder waar welke voorzieningen aanwezig zijn. Ook wordt duidelijk wanneer welke aanvullende maatregelen genomen moeten worden. Heldere kaders vergroten het veiligheidsbewustzijn en verlagen het risico op incidenten.

Meer weten over wat wij kunnen betekenen in het opleiden van uw medewerkers? Bekijk dan onze trainings- & opleidingsmogelijkheden.

Lees meer Training & Opleiding